Voeding

Ik ben voorstander van gezond en onbewerkt eten en zie voeding als medicijn voor het lichaam. Als je bij elke maaltijd kiest voor een basis van onbewerkte producten zit je vaak goed. Pure producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volkorenproducten, zuivel, noten, ei, vlees en vette vis. Daarnaast zoek ik naar een balans tussen gezonde voeding, beweging en ontspanning! Ik begeleid mensen naar optimale vitaliteit. Zonder diƫten, Zonder dieetprodukten en Zonder jojo-en!

Snel

Puur eten betekent niet dat je voortaan uren in de keuken staat. Puur eten kan ook snel klaar gemaakt zijn, zoals wokgerechten, salades of soepen. Tijdens mijn begeleiding krijg je tal van tips en recepten die je laten zien dat puur eten ook lekker is en snel kan worden klaar gemaakt!

Smaak en niet saai

Puur eten betekent geen verbod op pakjes en zakjes. Maar ik laat je wel graag zien dat het ook anders kan. Jouw zelfgemaakte tomatensaus smaakt vaak veel lekkerder dan de tomatensaus uit pot bijvoorbeeld. Moeilijker is het niet, wel veel lekkerder, gezonder en vaak ook goedkoper!

Ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten (BGN) als erkend gewichtsconsulent waardoor vergoeding bij de verzekering mogelijk is.

Te volgen op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *