Groepstrainingen

Jouw hulpvraag is het vertrekpunt voor onze begeleiding. De individuele begeleiding die we bieden kan vooral gericht zijn op het voedingspatroon maar ook op beweging, waarbij in de begeleiding altijd zowel beweging / voeding als ontspanning aan bod komen.

Onze passie is mensen te helpen op weg naar een vitaler leven en alles er uit te halen wat er in zit. Ben je erg moe, heb je overgewicht of ondergewicht, last van hormonen of heb je anderen chronische klachten? En wil je gestimuleerd worden in een groep met “lotgenoten”. Dan zijn vaak mooie resultaten op het gebied van vitaliteit te merken door groepstrainingen waarbij zowel voeding als beweging aan bod komen. Zie ook de mooie metingen van het afgelopen 8-weeks programma Gezond en Fit in Nesselande. En lees de blogs over het programma Fit2gether, die nu enkele maanden draait.

Wij zijn blij te kunnen melden dat leefstijlbegeleiding bij ons veelal wordt vergoed bij de zorgverzekeraar (aanvullend). Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Als begeleiding niet wordt vergoed maken we zo nodig een aangepast tarief.

Mogelijkheden van groepstraining

  • Fit2gether 40+: Groepstraining met functional training en voedingsvoorlichting, met strippenkaart.
  • Gezond en Fit in Nesselande: Goepstraining in samenwerking verzorgd door Magda Westerink, xco-instructrice, Linda Wagenvoort, oefentherapeut en/of Monica van der Knaap, leefstijlcoach.
  • Happy Jumping en more: Groepstraining in samenwerking verzorgd door Magda Westerink en Monica van der Knaap, met jump skating, xco’s en andere functional training.

Wil je meer info of aanmelden voor een proefles, klik dan hier

Meer info over tarieven

Comments are closed.