Doe je lichaam een lol en doe mee met Fit2gether

Wat maakt voor jou als deelnemer een training leuk? Welke doelen zijn door jou te behalen op conditioneel vlak? Wat vind jij nou lekker en waar heb je moeite mee? En wat is voor jou handig om te weten over voeding? Dit zijn onder andere de vragen die iedere keer weer worden meegenomen voor de deelnemers aan de wekelijkse groepstraining Fit2gether40+.

Deze small group trainingen worden als gezellig gezien, effectief en goed (kort ;-0 ) qua tijdsduur. Het gezellig napraten onder het genot van een lekker hapje / drankje en tegelijk voedingsvoorlichting wordt gewaardeerd. Iedere deelnemer kan (tegen een kleine vergoeding) 10 weken lang gezonde en koolhydraatarme weekmenu’s mee krijgen. Daarnaast wordt maandelijks gezamenlijk een beweegworkout challenge thuis gedaan waarbij je door de groep wordt gestimuleerd.

Voor iedereen is de training geschikt! Je komt lekkerder in je vel te zitten, je krijgt meer energie en je gaat er strakker uit zien.

Trekt dit je aan? Was je altijd al op zoek naar zo’n totaalaanpak om je lekkerder in je vel te voelen. Doe dan mee met Fit2gether40+!

Je bent iedere vrijdagochtend van harte welkom om aan te sluiten. Training binnen is van 9 -10 u. Mail of bel 06-11098764 voor meer info. In principe is de training binnen. Bij mooi weer trainen we buiten in een park in Nesselande (in de waterwijk). Meer info

Ook op andere dagen / tijden kan het programma Fit2gether40+ zorgen voor groepstraining, in overleg mogelijk bij een groepsgrootte van minimaal 3 personen. Vraag naar de mogelijkheden

Te volgen op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *