Diensten

Jouw hulpvraag is het vertrekpunt voor onze begeleiding. De dienst kan een individueel begeleidingsprogramma inhouden, gericht op voeding / beweging, of een los consult. Dit kan mogelijk door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Wilt u alleen voedingsadvies om financiële redenen, ook dat kan. Dit is gratis daar wij het gezondheidsvirus onder zo veel mogelijk mensen willen verspreiden, onafhankelijk van een wel of niet goedgevulde portemonnee. Je kunt ook groepstraining volgen, vooral gericht op bewegen.

Onze passie is mensen te helpen op weg naar een vitaler leven en alles er uit te halen wat er in zit. Ben je erg moe, heb je overgewicht of ondergewicht, last van hormonen of heb je anderen chronische klachten? Dan zijn vaak verbluffende resultaten op het gebied van vitaliteit te merken door intensieve begeleiding bij veranderingen in voeding, beweging en/of stressmanagement. Veel van de huidige klanten hebben dit aan den lijve ondervonden. Lees enkele klanten ervaringen

Wij zijn blij te kunnen melden dat begeleiding bij ons veelal wordt vergoed bij de zorgverzekeraar (aanvullend). Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Als begeleiding niet wordt vergoed maken we zo nodig een aangepast tarief.

Mogelijkheden van begeleiding

  1. Individuele begeleiding met mogelijke vergoeding zorgverzekeraar:  Persoonlijke 1:1 begeleiding gedurende een half jaar of losse consulten en strippenkaartdiensten. Of een programma van individuele begeleiding gedurende 10 weken met als extra, groepstraining.
  2. Groepstraining: Persoonlijke small group begeleiding in het programma Fit2gether 40+ (functional training met voedingsvoorlichting, 30 dagen workoutchallenge en meer) of Gezond en Fit in Nesselande (jump skate training met jump skates, functional training en meer)
  3. Gratis leefstijladvies

Comments are closed.