Choco blast

De lactosevrije variant op de chocolademelk. Heerlijk warm te serveren met slagroom. Ik heb het met de Gezond en Fit trainingsgroep gedronken na een koude training in de avond. Resultaten waren zeer positief. Het is eiwitrtijk doordat het ingrediënt pindakaas gebruikt is, dus goed voor herstel van de spieren. Hydraterend vanwege het kokoswater en een goede anti-oxidanten bron en magnesiumrijk door de cacaopoeder en de banaan.

choco-blast

Ingrediënten (voor 4 ps)

  • 200 ml kokend water (maak het niet te dun)
  • 200 ml kokoswater
  • 2 el rauwe cacao
  • 2 el pindakaas
  • 2 bananen

Bereiding

  1. Mix het geheel en kijk of het goed vloeibaar is, doe er anders nog meer water bij. Serveer optioneel met kokosroom om het lactosevrij te houden of met slagroom, dit bevat wel weer lactose.
Te volgen op social media

2 Comments

  1. Lekker recept, alleen in slagroom zit wel lactose. Dus voor mensen met lactose intolerantie de slagroom weglaten, maar dan heb je een heerlijk warm drankje!

  2. Beste Gerdien, bedankt voor je aanvulling. Het oorspronkelijke recept is lactosevrij maar inderdaad met slagroom weer niet. Ik heb het berichtje aangepast. Kokosroom ter garnering is mogelijk of lactosevrije slagroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *