Choco blast

De lactosevrije variant op de chocolademelk. Heerlijk warm te serveren met slagroom. Ik heb het met de Gezond en Fit trainingsgroep gedronken na een koude training in de avond. Resultaten waren zeer positief. Het is eiwitrtijk doordat het ingrediënt pindakaas gebruikt is, dus goed voor herstel van de spieren. Hydraterend vanwege het kokoswater en een goede anti-oxidanten bron en magnesiumrijk door de cacaopoeder en de banaan.

 

Ingrediënten (voor 4 ps)

  • 200 ml kokend water (maak het niet te dun)
  • 200 ml kokoswater
  • 2 el rauwe cacao
  • 2 el pindakaas
  • 2 bananen

Bereiding

  1. Mix het geheel en kijk of het goed vloeibaar is, doe er anders nog meer water bij. Serveer optioneel met kokosroom om het lactosevrij te houden of met slagroom, dit bevat wel weer lactose.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI