Vrolijk worden van Kangoo Jumping

Herken je dat? Fitnessen omdat je buren het doen of omdat je hoort dat het zo goed werkt voor afvallen werkt niet als je er geen klap aan vindt. Je hersenen reageren op deze ongewenste manier van bewegen, en zullen niet met gemak wille zorgen voor de juiste aanmaak van hormonen om spiermassa bijvoorbeeld op te bouwen. Je bouwt daarmee juist stress op in je lichaam, wat zorgt voor vetopslag.

Daarom: Zoek een sport die je leuk vindt. En wat we hebben gemerkt is dat buiten sporten en in kleine groepjes al zoveel stimulerender werkt om te blijven bewegen dan om een nummer te zijn in een mega sportschool. Daarnaast zorgt bepaalde training, zoals Reboundtraining, waaronder trampoline springen kangoo jumping, bij veel mensen voor een heerlijk kinderlijk gevoel, er wordt namelijk door het ‘bouncen’ een geluksstofje aangemaakt. Door een fysiotherapeut is in het verleden Reboundtraining uitgedacht met de Kangoo Jumps. Door de vele voordelen zijn de Kangoo Jumps zelfs in gebruik genomen door de Nasa, astronauten die terugkomen uit de ruimte herstellen snel hun spiermassa. Ook vasculair kent het vele voordelen, je conditie vaart er wel bij.

Vanaf maart 2017 hebben we ook in Nesselande het Kangoo Jumpen geïntroduceerd in het programma Happy Jump, de samenwerking met Magda Westerink en de leefstijlpraktijk Geniet van Gezond.

Hoe te gebruiken:

  • Hardlopen
  • Warming up met functionele oefeningen
  • Cardio op muziek

Bij onze groepstraining Happy Jump & more wordt het ingezet als warming up met stukjes hardlopen, met functionele oefeningen en dat op muziek. Zo blijft het leuk!! ­čÖé

Daarnaast wordt het ingezet voor de warming up met hardlopen, voordat de workout in de personal training start, begeleid door de leefstijlcoaching praktijk Geniet van Gezond.

Neem contact op voor meer info

Te volgen op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *